Mesoreznica Porkert #22

Cijena: 800,00 kn

Modeli

Ima na zalihi

-
+

Prvo odaberite sve željene opcije.

Kao generalni uvoznik za Hrvatsko tržište nudimo mesoreznice Porkert veličine 22 i 32.

Promjer rupa ploče za rezanje: 4,5 mm , no dodatne šajbe od 6, 8, 10, 12 mm imamo u ponudi Češke proizvodnje

Snaga: otprilike 1,2 kg u minuti.
Materijal : lijevano željezo
Površina: kositar za hranu
Materijal drške: drvo

Površina mesoreznice sastoji se od debelog sloja kositra za hranu , zahvaljujući kojem mesoreznica ne hrđa i nije štetna za zdravlje. Za to posjeduje certifikate kvalitete  po Europskim standardima.

Pažljivo pregledavamo svaki dio kako bismo osigurali da se dijelovi međusobno spajaju . Kao rezultat, imate mesoreznicu sastavljenu u tren, jednostavnu za održavanje i savršeno mljevenje.

Da biste spriječili koroziju, preporučuje se dijelove nakon uporabe oprati u toploj vodi s dodatkom deterdženta za pranje posuđa, isprati pitkom vodom, temeljito osušiti i podmazati jestivim uljem.

Legendarna i pouzdana tvornica lijevanog željeza Porkert, koja proizvodi više od 100 godina. Samo kod nas možemo proizvesti neuništivu mesoreznicu koja će zauvijek trajati, njeni pojedinačni dijelovi savršeno se uklapaju zajedno i uvijek osjećate da sve funkcionira kako treba kad god okrenete ručicu.

Cijene su s uključenim PDV-om.

Slike artikala su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće slobodni ste nas kontaktirati na info@drvenarija-pospaic.hr

Opći uvjeti poslovanja

Kontakt

  • Drvenarija Pošpaić Obrt za izradu pletene i drvene galanterije
  • Šemovec, Koprivnička 18 42202 Trnovec Bartolovečki
  • +385 (0)42 657 020
  • info@drvenarija-pospaic.hr
  • Lokacija

Kako kupovati?

  • Plaćanje je moguće izvršiti putem predračuna, dostavljaču prilikom preuzimanja ili gotovinom prilikom osobnog preuzimanja.

Načini dostave

  • Naručene proizvode dostavljamo putem HP Express dostavne službe ili ih je uz dogovor moguće osobno preuzeti na našoj adresi. Izračun troškova dostave je informativne prirode i u slučaju većih proizvoda može varirati. U slučaju da se stvarni troškovi dostave razlikuju od informativnog izračuna, prije slanja robe ćemo vas kontaktirati. Za sve narudžbe primjenjuju se Opći uvjeti poslovanja.
Opći uvjeti poslovanjaPrivacy StatementCopyright 2021 - Drvenarija Pošpaić
Back To Top