Košara ratan, bambus i konoplja

Cijena: 200,00 kn

Modeli

Ima na zalihi

-
+

Prvo odaberite sve željene opcije.

Razne košare od bambusa konoplje i ratana u raznim bojama, pa neki primjeri na slici, u slučaju da nije na stanju takva boja, ponudit ćemo vam nešto najsličnije nakon upita ili narudžbe.

Dimenzije velike 49  x 35 cm x 24 a sa drškom 38 cm

Manja veličina je 40 x 25  x 20 cm i sa drškom 30 cm.

Modeli sa bambusom, ratanom bijelim i po sredini konoplja u nekoj boji u uglavnom sa smeđom konopljom, narančastom ili modrom.

Modeli kao što je  na trečoj slici sa prošaranim plavim ratanom, može biti u sličnoj zelenoj varijanti , narančastoj ili žutoj. 

Modeli gdje prevladava konoplja kao ova crvena košara, mogu biti i smeđe, plave, zelene, bež ili narančaste. 

 U komentaru narudžbe dobro je naznačiti kakva bi vam boja odgovarala ili ćemo vas kontaktirati i predložiti raspoložive boje i modele.

Cijene su s uključenim PDV-om.

Slike artikala su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće slobodni ste nas kontaktirati na info@drvenarija-pospaic.hr

Opći uvjeti poslovanja

Kontakt

  • Drvenarija Pošpaić Obrt za izradu pletene i drvene galanterije
  • Šemovec, Koprivnička 18 42202 Trnovec Bartolovečki
  • +385 (0)42 657 020
  • info@drvenarija-pospaic.hr
  • Lokacija

Kako kupovati?

  • Plaćanje je moguće izvršiti putem predračuna, dostavljaču prilikom preuzimanja ili gotovinom prilikom osobnog preuzimanja.

Načini dostave

  • Naručene proizvode dostavljamo putem HP Express dostavne službe ili ih je uz dogovor moguće osobno preuzeti na našoj adresi. Izračun troškova dostave je informativne prirode i u slučaju većih proizvoda može varirati. U slučaju da se stvarni troškovi dostave razlikuju od informativnog izračuna, prije slanja robe ćemo vas kontaktirati. Za sve narudžbe primjenjuju se Opći uvjeti poslovanja.
Opći uvjeti poslovanjaPrivacy StatementCopyright 2021 - Drvenarija Pošpaić
Back To Top